Menu

Het Menu

Kwaliteit staat bij ons voorop. Dit begint bij de ingrediënten van onze gerechten, zorgvuldig voor u geselecteerd.

Deze hoogwaardige ingrediënten vormen de basis van onze vaste kaart én onze specials die u op het bordje op uw tafel ontdekt. Echt alles wat u op de kaart vindt maken we vers in onze keuken en dat proeft u.

Meer weten over onze ingrediënten, bijvoorbeeld voor een speciaal dieet? Vraag het ons!

Wij kijken er naar uit om u op de Hogestraat 1 in Druten te ontvangen voor een smakelijke en plezierige lunch!

Vriendelijke groet, Familie Lamers

Lunch

Lunch

Lunch Menu

Zorgvuldig voor u geselecteerd!

Zo komt onze zelfgebakken fricandeau van Friberne, het Gaasterlands Kruidenvarken. Deze gezonde Friese varkens groeien op bij John Lorist in Hemelum, in een comfortabele en schone omgeving. John voert ze een speciale mix van ruwvoer met eikenbast, jeneverbes, knoflook, kastanjes en kruiden, net zoals in de natuur. Extra zorg en aandacht die u terug proeft in het heerlijk volle en pure, mals varkensvlees.

Onze zelfgebakken rosbief komt van het Oostenrijkse Simmertaler rund, met de roodbonte vacht en spierwitte kop. Zij worden biologisch gehouden en genieten hun hele leven van vers gras op de glooiende heuvels van de Alpen. De Alpenkruiden proeft u terug in het dieprode en karaktervolle vlees.

Ook onze tournedos is van de hoogste kwaliteit. Wij kiezen bewust voor Ierse runderen die hun hele leven buiten leven. Dankzij het grillige Ierse weer is hun gras sappig met veel klaver en kruiden. Onderzoek wijst uit dat deze combinatie resulteert in meer smaak én gezonder vlees vergeleken met graangevoerd rund. Grasgevoerd rundvlees heeft een dieprode kleur, bevat meer omega-3 vetzuren, vitamine A en E en minder verzadigde vetzuren. Smakelijk én gezond dus!

 

Bierkaart

Ontdek ze allemaal

Bierkaart

Bierkaart

Keuze uit 91 bieren – op de tap en op fles!